Siste innlegg

Archived posts

Tapetinspo Soverom

Er det egentlig noe som heter soveromstapet? Vi vil hevde at det er det ikke. Hvilket tapet som passer til soverommet kommer jo helt an på stilen til rommet og smaken til de som skal sove der. Og den er jo som kjent, ganske varierende.

Tidligere var det mange som kom innom oss for å se på tapet til kontrastveggen bak sengegavlen når de skulle ha tapet til soverommet. Det er fortsatt mange som spør etter det, men trenden går mer i retning av å tapetsere alle veggene på soverommet. Kanskje ikke i de mest dristige motivene, men tapet med stilig struktur, enkle mønstre, sjateringer og rolige, dempede farger har blitt veldig populært. Etterspørselen etter naturtapet i sisal, bamabus eller hemp ha også økt den siste tiden.

Men, når man velger såpass "enkle" tapter, kunne man ikke like gjerne male veggen da er det noen som spør seg? Vel, nei egentlig ikke. For all del. Det er ikke noe galt i å male soverommet, men det er stor forskjell på tapet og maling, selv om tapetet er enkelt i designet. Tapet gir ofte mye mer lunhet, hygge og personlighet til soverommet. 

Postet i: Tapet

Legg igjen en kommentar