Faghandel for interiørtekstil, søm og farge

 

Tapet - Møbelstoff - Gardinsøm - Maling - Solskjerming - Tepper

Vi er et lite firma, men likevel blant Norges største når det kommer til tapet og tekstil. Vi er en rendyrket faghandel og har markedets desidert største utvalg av tapet, møbelstoff og gardinstoff. I vår butikk i Sandvika finner du over 10000 tapeter, og omtrent like mange tekstiler. Vi er også autorisert forhandler av Farrow & Ball sin fantastiske interiørmaling. Tepper på mål, enten vegg til vegg eller med kanting får du også hos oss. 

Vi jobber med verdens ledende produsenter og kvalitetsmerker og vi representerer kjente merkevarer som Osborne & Little, Cole & Son, Ralph Lauren, Sandberg, Designers Guild, Omexco og mange flere. Vi har også våre egne merker som vi tar importerer selv. Det gjør at prisene holdes nede og er tilpasset alle lommebøker. Blant våre egne merker har vi tradisjonsrike MYB Textiles fra Skottland som leverer gammeldagse blondegardiner, og Mind the Gap som lager de mest fantastiske tapetdesign. Vi får nydelige ullstoffer i topp kvalitet fra The Isle Mill, i tillegg til stilrene gardinstoffer fra merker som Essente og Margo. Alt vi selger er av topp kvalitet, men prisene er likevel tilpasset vanlige lommebøker.

Vi legger listen høyt når det gjelder service og kompetansenivå, det er det vi lever av, og alle kunder er velkommen innom oss for å få hjelp. Vi kan også komme hjem til deg for en interiørkonsultasjon eller oppmåling. Trenger du hjelp til selve tapetseringen eller malingsjobben så kan vi hjelpe med det også.Velkommen til vår butikk i Sandvika

Kun ti minutter fra Oslo, og med gratis parkering rett utenfor døren. Du finner oss ca. 100 meter fra den "nye" delen av Sandvika Storsenter:

 
Åpningstider
 

Mandag: 10 - 17

Tirsdag 10 - 19

Onsdag: 10 - 17

Torsdag: 10 - 19

Fredag: 10 - 16

Lørdag: 11 - 15

 

Kontakt oss

Telefon: 23 62 40 05 / 23 62 40 06

E-post: info@tapetgalleriet.no

Facebook

Chat på vår nettside

Firmanavn: Tapetgalleriet Sandvika AS

Organisasjonsnummer: 990 977 860