Norges mest imponerende fargehandel

Med en slik dristig uttalelse legger vi listen høyt, vi vet det!

 

Vi er et lite firma, men likevel blant Norges største butikker innen tapet og tekstil. Vi er en rendyrket faghandel og har markedets desidert største utvalg av tapet, tekstiler, og interiørmaling. Over 10 000 tapeter og nesten like mange stoffer finner du i vår butikk i Sandvika. I tillegg er vi autorisert forhandler av maling fra Farrow and Ball.

Vi jobber med verdens ledende produsenter og kvalitetsmerker og vi representerer kjente merkevarer som Osborne & Little, Cole & Son, Ralph Lauren, Sandberg, Designers Guild, Omexco og mange flere. Vi har også våre egne merker som vi tar importerer selv. Det gjør at prisene holdes nede og er tilpasset alle lommebøker. Blant våre egne merker har vi tradisjonsrike MYB Textiles fra Skottland som leverer gammeldagse blondegardiner, og Mind the Gap som lager de mest fantastiske tapetdesign. Vi får nydelige ullstoffer i topp kvalitet fra The Isle Mill, i tillegg til stilrene gardinstoffer fra merker som Essente og Margo. Alt vi selger er av topp kvalitet, men prisene er likevel tilpasset vanlige lommebøker. 

Vi legger listen høyt når det gjelder service og kompetansenivå, det er det vi lever av, og alle kunder er velkommen innom oss for å få hjelp. Vi kan også komme hjem til deg for en interiørkonsultasjon eller oppmåling. Trenger du hjelp til selve tapetseringen eller malingsjobben så kan vi hjelpe med det også. 

 

Velkommen til vår butikk i Sandvika

Produkter og tjenester: Tapet  - Gardinstoff - Møbelstoff - Maling - Søm - Interiørkonsultasjon

KUN 15 MIN FRA OSLO SENTRUM OG MED GOD PARKERING RETT UTENFOR DØREN. I butikken vår på Rud (Bærum) utenfor Sandvika har vi Norges største spesialforretning innen tapet og tekstil. Over 10 000 tapeter, og nesten like mye gardinstoff og møbelstoff. I tillegg har vi eget rom for den fantastiske malingen fra Farrow and Ball. 

Løxaveien 5, 1351 Rud. (Samme inngang som Bohus Design). Se kart
 

Åpningstider: 

Mandag og Onsdag kl 10 - 17 | Tirsdag og Torsdag kl 10 - 19 | Fredag kl 10 - 16 | Lørdag kl 11 - 15 

Kontakt oss:

Telefon: 23 62 40 06 / 23 62 40 05
e-post: info@tapetgalleriet.no
Facebook
Chat på vår nettside 
Firmanavn: Tapetgalleriet Sandvika AS
Orgnaisasjonsnummer: 990 977 860