Faghandel for interiørtekstil, søm og farge

 

Tapet - Møbelstoff - Gardinsøm - Maling - Solskjerming - Tepper

Vi er et lite firma, men likevel blant Norges største når det kommer til tapet og tekstil. Vi er en rendyrket faghandel og har markedets desidert største utvalg av tapet, møbelstoff og gardinstoff. I vår butikk i Sandvika finner du over 10000 tapeter, og omtrent like mange tekstiler. Vi er også autorisert forhandler av Farrow & Ball sin fantastiske interiørmaling. Tepper på mål, enten vegg til vegg eller med kanting får du også hos oss. 

Vi jobber med verdens ledende produsenter og kvalitetsmerker og vi representerer kjente merkevarer som Osborne & Little, Cole & Son, Ralph Lauren, Sandberg, Designers Guild, Omexco og mange flere. Vi har også våre egne merker som vi tar importerer selv. Det gjør at prisene holdes nede og er tilpasset alle lommebøker. Blant våre egne merker har vi tradisjonsrike MYB Textiles fra Skottland som leverer gammeldagse blondegardiner, og Mind the Gap som lager de mest fantastiske tapetdesign. Vi får nydelige ullstoffer i topp kvalitet fra The Isle Mill, i tillegg til stilrene gardinstoffer fra merker som Essente og Margo. Alt vi selger er av topp kvalitet, men prisene er likevel tilpasset vanlige lommebøker.

Vi legger listen høyt når det gjelder service og kompetansenivå, det er det vi lever av, og alle kunder er velkommen innom oss for å få hjelp. Vi kan også komme hjem til deg for en interiørkonsultasjon eller oppmåling. Trenger du hjelp til selve tapetseringen eller malingsjobben så kan vi hjelpe med det også.Velkommen til vår butikk i Sandvika

Kun ti minutter fra Oslo, og med gratis parkering rett utenfor døren. Du finner oss ca. 100 meter fra den "nye" delen av Sandvika Storsenter:

  

Åpningstider

Mandag: 10 - 17

Tirsdag 10 - 19

Onsdag: 10 - 17

Torsdag: 10 - 19

Fredag: 10 - 16

Lørdag: 11 - 15

 

Vi søker Vikar / Deltidsansatt

Vi søker etter en vikar, da vår dyktige medarbeider skal ut i fødselspermisjon. Dette er en deltidsstilling på ca. 40%, men det kan være muligheter for en mer permanent deltidsstilling også etter vikariatet. Arbeidstider vil være to ettermiddager pr uke, fredager under travle perioder (vår og høst), samt lørdager. Ringehjelp ved behov utover dette. Under ferieavvikling vil det være behov for en større stillingsprosent. Oppstart ca. 1. februar (mulig noe før). Vikariatet varer frem til starten av april 2024, med en mulig forlengelse på 1 mnd.

Arbeidsoppgaver: Butikkdrift, kundebehandling og salg
 
Litt om deg

·       Vi ser gjerne at du er utdannet innen interiør eller er under utdannelse.
·       Du bør ha interesse for interiør.
·       Du bør være en positiv person med god utstråling.
·       Du bør ha salgserfaring.
·       Du må være meget serviceinnstilt.
·       Du må kunne bruke en PC på normalt godt nivå.
·       Du bør ha et ryddig hode og kunne jobbe strukturert.
·       Du bør kunne håndtere stress og kunne holde flere baller i luften samtidig.
·       Du bør ikke være redd for tall og matematikk, og du bør kunne bruke en kalkulator på normalt nivå.
·       Du må kunne flytende norsk, skriftlig og muntlig, samt engelsk på et godt nivå.

 

For den rette kandidaten er dette en god sjanse til å lære litt om interiørbransjen og hvordan den fungerer i praksis. Vi er pr i dag 4 ansatte, miljøet er veldig godt og vi kan love deg en hyggelig og lærerik jobb. Lønn etter avtale.
Dersom dette er noe for deg, så er du velkommen til å komme innom oss med en søknad.
 
Søknad og cv kan også sendes til torgeir@tapetgalleriet.no.
SØKNADSFRIST: 8.DES 2023
 
 

Kontakt oss

Telefon: 23 62 40 05 / 23 62 40 06

E-post: info@tapetgalleriet.no

Facebook

Chat på vår nettside

Firmanavn: Tapetgalleriet Sandvika AS

Organisasjonsnummer: 990 977 860