Farrow and Ball interiørmaling. Farrow & Ball maling 

 

BESTILL MALING PÅ NETT -  RASK LEVERING - HENT INNEN KORT TID ELLER FÅ MALINGEN KJØRT HJEM.

 

Farrow and Ball interiørmaling  - Hva er annerledes?

  • Fargene - Fargekartet fra Farrow and Ball består av 132 særdeles vakre farger og paletten har imponert fargeeksperter over hele verden. Se alle fargene her.
  • Fargepigmentene - Farrow and Ball bruker kun naturlige fargepigmenter i malingen, og de bruker masse av dem. Dette gir en dybde og en fargemetthet som er overlegen all annen interiørmaling.
  • Dekkevnen - En dekkevne på hele 12 - 14 m2, nesten det dobbelte av den interiørmalingen folk flest er vant med.
  • Grunningen - Normalt er all grunning hvit, men Farrow and Ball sin grunning kommer i ulike fargenyanser tilpasset den fargen du har valgt på malingen. Gir enda bedre sluttresultat.
  • Miljøhensynet - malingen er vannbasert og tilfredstiller alle krav til miljøet, er nesten uten lukt, og ufarlig for gravide og allergikere.

Varianter av Farrow and Ball maling

  • Estate Emulsion - Helmatt med bare 2% glans og en nydelig dyp krittaktig overflate. Minner om kalkmaling, men jevnere i overflaten. For vegger og tak. Anbefales når du skal male stue, oppholdsrom og soverom.
  • Modern Emulsion - Også denne er matt (7% glans). Et enda mer holdbart alternativ til Estate Emulsion. Egnet for å male barnerom, gang og kjøkken.
  • Estate Eggshell - Møbelmaling. Anbefales til annet treverk og metal, småmøbler, kjøkkeninnredning og radiatorer. 20% glans og meget robust.
  • Gulvmaling. - Meget slitesterk maling med 40% glans.
  • Grunning - Farrow & Ball leverer grunninger i uliker fargenynaser og kvaliteter tilpasset ditt bruk.

Hjelp til å sette sammen fargepaletter

Om det å sette sammen en fargepalett for hele boligen virker som en vrien oppgave, vil vi anbefale deg å ta en titt på Farrow & Balls nøytrale paletter. Deres egne fargeeksperter har satt sammen seks forskjellige og helt nøytrale fargepaletter, inkludert tips til fine aksentfarger som passer til. Klikk her for å lese mer. 

 

Vår malerbutikk i Sandvika

Interiørmaling fra produsenter som Farrow & Ball er overlegen den malingen folk flest er vant med fra norske jernvarebutikker. Enten du skal male kjøkken, male soverom eller male barnerom finnes det et bredt utvalg av fantastisk interiørmaling hos oss. Farrow and Ball leverer også robust og slitesterk møbelmaling hvis du har planer om å male møbler som en liten stol eller et bord. Til og med gulvmaling og grunning får du fra Farrow and Ball. Veggmalingen fra er matt i uttrykket med en krittaktig finish, ikke ulik den man får ved bruk av kalkmaling. Men i motsetning til kalkmaling er denne malingen langt mer miljøvennelig og finishen er mye jevnere. Dette er vannbasert maling og nesten utelukkende produsert av naturmaterialer.