Farrow and Ball interiørmaling. Farrow & Ball maling 

 

Bestill maling på nett - Rask levering - Hent innen kort tid, eller få malingen kjørt hjem

 

Farrow and Ball interiørmaling - Hva er annerledes? 

Fargene - Fargekartet fra Farrow and Ball består av 132 særdeles vakre farger og paletten har imponert fargeeksperter over hele verden. Se alle fargene her.

Fargepigmentene - Farrow and Ball bruker kun naturlige fargepigmenter i malingen, og de bruker masse av dem. Dette gir en dybde og en fargemetthet som er overlegen all annen interiørmaling.

Dekkevnen - En dekkevne på hele 12 - 14 m2, nesten det dobbelte av den interiørmalingen folk flest er vant med.

Grunningen - Normalt er all grunning hvit, men Farrow and Ball sin grunning kommer i ulike fargenyanser tilpasset den fargen du har valgt på malingen. Gir enda bedre sluttresultat.

Miljøhensynet - malingen er vannbasert og tilfredstiller alle krav til miljøet, er nesten uten lukt, og ufarlig for gravide og allergikere.

 

Varianter av Farrow and Ball maling

Estate Emulsion - Helmatt med bare 2% glans og en nydelig dyp krittaktig overflate. Minner om kalkmaling, men jevnere i overflaten. For vegger og tak. Anbefales når du skal male stue, oppholdsrom og soverom.

Modern Emulsion - Også denne er matt (7% glans). Et enda mer holdbart alternativ til Estate Emulsion. Egnet for å male barnerom, gang og kjøkken.

Dead Flat - En teknologisk nyvinning fra Farrow & Ball, en helmatt maling (2% glans) som både er svært slitesterk, og vaskbar. Kan brukes på de aller fleste overflater innendørs, som vegg, tak, treverk, metall osv. 

Estate Eggshell - Møbelmaling. Anbefales til annet treverk og metal, småmøbler, kjøkkeninnredning og radiatorer. 20% glans og meget robust.

Modern Eggshell - Meget slitesterk maling med 40% glans. Passer til bruk på gulv, så vel som innendørs treverk. 

Grunning - Farrow & Ball leverer grunninger i uliker fargenynaser og kvaliteter tilpasset ditt bruk.

 

Autorisert forhandler

Fra tid til annen blir vi kontaktet av frustrerte boligeiere som tror de har kjøpt Farrow & Ball-maling, bare for å ende opp med en helt annen nyanse enn forventet. Det finnes dessverre useriøse aktører på markedet som påstår at de kan blande opp Farrow & Ball-maling, men som bruker andre produsenters baser og pigmenter. Resultatet blir ofte skuffende. I de groveste tilfellene har kundene sett seg nødt til å kjøpe ekte Farrow & Ball-maling, og ta hele malejobben på nytt. For å være sikker på at man får det produktet man har betalt for, er det derfor viktig at man handler fra en autorisert forhandler. 

 

Så hva er egentlig forskjellen? 

Farrow and Ball bruker 12 eksklusive fargepigmenter, hentet fra naturen. Disse pigmentene lar seg ikke kopiere i syntetisk produksjon. Disse pigmentene brukes det i tillegg mye mer av enn hva som er normalt, noe som gir en helt overlegen fargedybde. Bruk av de samme pigmentene i alle sine farger, sørger for at det er enkelt å kombinere Farrow & Ball-farger, og sette sammen en fargepalett. 

Det er åpenbart at pigmentene spiller en stor rolle i det endelige resultatet, men malingsbasen som brukes er der selve kvaliteten ligger. I Farrow & Ball sine baser brukes det er mineraler av høyeste kvalitet, og ingredienser som sørger for optimal dekningsgrad, at basen aldri gulner, og at fargen skal fremstå akkurat slik som det var tenkt, selv i ulike glansgrader. Farger vil kunne endre karakter på bakgrunn av glans, Farrow and Ball gjennomfører derfor omfattende tester, og justerer pigmentmengder basert på ulike glansgrader, slik at fargen skal fremstå akkurat som det var tenkt, både i matte og blanke finisher. Farge og glansgrad formuleres altså sammen, for å sikre et perfekt resultat. Dette vil man ikke oppnå ved å blande maling i 

 

Hjelp til å sette sammen fargepaletter

Om det å sette sammen en fargepalett for hele boligen virker som en vrien oppgave, vil vi anbefale deg å ta en titt på Farrow & Balls nøytrale paletter. Deres egne fargeeksperter har satt sammen seks forskjellige og helt nøytrale fargepaletter, inkludert tips til fine aksentfarger som passer til. Klikk her for å lese mer. 

 

Vår malerbutikk i Sandvika

Interiørmaling fra produsenter som Farrow & Ball er overlegen den malingen folk flest er vant med fra norske jernvarebutikker. Enten du skal male kjøkken, male soverom eller male barnerom finnes det et bredt utvalg av fantastisk interiørmaling hos oss. Farrow and Ball leverer også robust og slitesterk møbelmaling hvis du har planer om å male møbler som en liten stol eller et bord. Til og med gulvmaling og grunning får du fra Farrow and Ball. Veggmalingen fra er matt i uttrykket med en krittaktig finish, ikke ulik den man får ved bruk av kalkmaling. Men i motsetning til kalkmaling er denne malingen langt mer miljøvennelig og finishen er mye jevnere. Dette er vannbasert maling og nesten utelukkende produsert av naturmaterialer.