gardinsøm hjemmebesøk 

Hjemmebesøk

For mange vil det være mer enn godt nok å ta med bilder av rommet/vinduene til vår butikk, for å kunne diskutere løsninger med oss. Andre ønsker kanskje at noen kommer hjem til dem, og kan ta en mer aktiv rolle i å finne løsninger som passer. Vi tilbyr hjemmebesøk i Oslo, Asker og Bærum, hvor vi kommer hjem til deg og diskuterer løsninger for farge- og materialvalg, basert på dine ønsker og behov.

Pris: 1950,-

Varighet: 1 time. Tid utover 1 time faktureres med 950,- pr. time.

Etter hjemmebesøk vil du følges opp slik som det er behov for, uten noen kostnad. Kanskje har man kommet så langt at det eneste som gjenstår er å skrive og oversende et tilbud. Kanskje er det behov for et møte i vår butikk, for videre diskusjon av løsninger.

Oppmåling

Pris: kr 950,- pr. time. Kjøring kr. 1000,-

Dersom du ønsker at vi skal ta mål ifb med gardiner, skinner, stenger eller solskjerming, så hjelper vi deg gjerne med det. Ta kontakt med oss, så finner vi en tid som passer. Tilbudet er tilgjengelig i Oslo, Asker og Bærum.

Etter oppmåling vil du motta målene, samt tilbud på diskuterte løsninger fra oss.

Montering

Pris: kr 950,- pr. time pr. person. Kjøring kr. 1000,- pr. bil.

Gjelder montering av skinner/stenger, gardiner og solskjerming som er kjøpt hos oss. Dette vil i de fleste tilfeller kreve to personer/2 biler.

Dersom du ønsker hjelp til å legge tapet, ta kontakt med oss, så kan vi videreformidle ditt behov til våre dyktige samarbeidspartnere i Håndverksgruppen AS.