Ingen andre tilbyr garantier og service i nærheten av det vi gjør!

Prisgaranti

Vi skal være rimeligst i Norge! Finner du varen rimeligere noe annet sted, eller har du fått et bedre tilbud, så gi oss beskjed. Du får da markedets garantert laveste pris i tillegg til de beste garantiene og servicen. Garantien gjelder for alle norske butikker, enten det er nettbutikker eller tradisjonelle utsalgsteder. Garantien gjelder ikke for utenlandske butikker eller produkter som er på tidsbegrenset kampanjer. Likevel kan vi ofte tilby en bedre pakkepris, så ta gjerne kontakt hvis du finner en lavere pris i utlandet også. Husk at man stort sett må legge til norsk mva på 25%, dyr frakt, samt toll og ekspedisjonsgebyr på bestillinger fra utlandet.

På veggen garanti

Denne garantien gir kunden mulighet til å angre sitt kjøp, selv etter at man har hengt tapetet opp. 

Garantien fungerer slik:

  • Er du ikke fornøyd med tapetet etter at den henger på veggen hjemme, får du ny tapet av oss.
  • Du kan da velge ny tapet fra vårt store sortiment tilsvarende det beløpet du allerede har betalt (Maksimalt kr 5000,- ink mva).

Slik går du frem

  1. Ønsker du å benytte deg av garantien så ta kontakt med oss.
  2. Vi sender deg et skjema der du blant annet skiver under på at årsaken til ønske om å bytte er basert på at tapetet ikke ble så fint på veggen som forventet. Feil eller stygt oppheng er ikke akseptert grunn for å kunne benytte seg av denne garantien.
  3. Returner skjema sammen med bilder som dokumenterer opphenget og fjerningen av tapetet.
  4. Vi godkjenner forespørsel og du kan bestille ny tapet.

 Les mer i våre salgsbetingelser om hvordan garantien fungerer og om de begrensninger som finnes.

 Rimelig Frakt

Vi tilbyr rimelig frakt på alle bestillinger. Kun Kr 99,- ink mva uansett hvor du bor i landet Varene sendes da som Pakke til hentested, til ditt lokale postkontor evt annet utleveringssted som Post i butikk.

 Kjøp prøver - Få rabatt på ditt neste kjøp

Når du bestiller små prøver av tapet eller tekstil vil du motta en rabattkupong tilsvarende det beløpet du betalte for prøvene. Hvis du er fornøyd med prøvene og du ønsker å bestille produktet kan denne rabatten brukes på ditt neste kjøp hos oss. På den måten får du pengene for prøvene tilbake. Bare legg inn rabattkoden i bestillingen din i nettbutikken.

 Rett lim - Vi hjelper

Våre kunder lurer ofte på hva slags lim de skal bruke. Når vi sender deg sporingsnummeret for din sending vil vi samtidig informere deg om hvilket lim vi anbefaler at du bruker til akkurat det tapetet du har bestilt. I tillegg forteller vi deg hvor du kan få kjøpt limet i nærheten av der du bor. 

 Sikker betaling og trygg handel

Vi samarbeider med Nets og benytter deres betalings og faktureringstjenester. Alle hensyn vedrørende sikker betaling er ivaretatt. Vi setter trygg handel i fokus. Alle persondata vil bli behandlet i forhold til Lov om Personopplysninger. Opplysningene vil ikke bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller koblet mot eksterne registre.

 Ingen toll

Når du handler hos oss så handler du fra Norge. Du trenger ikke være bekymret for uforutsigbare utgifter forbundet med toll, avgifter og ekspedisjon. 

 Fagkompetanse

Vi er Norges eneste spesialforretning som kun driver med tapet, tekstil og maling. Dette er hva vi kan, og det vi jobber med hver eneste dag. Det betyr trygg og god veiledning til deg som kunde.