Nina Campbell - tapet
Nina Campbell

Nina Campbell startet som interiørdesigner i 1974. Siden den gang har hun opparbeidet seg enorm anerkjennelse for hennes tapet og tekstiler.

Jannelli og Vilpi - Tapet - vinyltapet
Jannelli & Volpi

Jannelli & Volpi byr på vakre og slitesterke vinyltapeter, med design som kan passe for enhver smak. Italienskproduserte tapeter i topp kvalitet.

02_MindtheGap.jpg
Mind the Gap

Storslagne, spesielle og dristige design for deg som ikke vil ha det alle andre har. Made in Transylvania.

The Isle Mill - ullstoff - møbelstoff - gardinstoff
The Isle Mill

I over 200 år har The Isle Mill produsert noen av Skottlands flotteste ullstoffer. Myke, gode gardin- og møbelstoffer fra det helt tradisjonelle, til det mer moderne.

Långelid von broemmsen - tapet - ulricehamn tapetfabrikk
Långelid Von Brömmsen

Daniel Långelid og Emma von Brömmsen er to Svenske designere som gikk sammen om å starte et tapetstudio i 2018. Sammen lager de tidløse og vakre tapetmønstre, i duse og behagelige fargetoner.

Studio Lisa - Tapet - Ulricehamn tapetfabrikk
Studio Lisa Bengtsson

Studio Lisa Bengtsson byr på anerledes og stilige tapeter med motiver fra blant annet dyreverden, i dype, støvete fargekombinasjoner.

Morton young and borland - MYB - gardinstoff - blonder
Morton Young & Borland

MYB Textiles fra Skottland er en verdenskjent produsent av blondestoffer og blondegardiner. Etablert i år 1900, så er dette en av de eldste produsentene i Europa.

Novalin - Tapet - tekstiltapet
Novalin

Fantastiske tekstiltapeter i ren, Belgisk lin. Novalin har lange tradisjoner for faget, og er en institusjon innenfor tekstiltapet. Spesielt for Novalin-tapeter er opphengsmetoden som gir muligheten for nærmest sømløse skjøter.

Osborne and Little - Tapet - gardinstoff - møbelstoff
Osborne & Little

Osborne & Little er et av Englands viktigste tapet og tekstilhus. Deres designere er nytenkende samtidig som de tar vare på tradisjonene.

Timorous Beasties - Tapet
Timorous Beasties

Timorous Beasties har skapt sin egen unike nisje i krysningspunktet mellom kunst og design. Med en strek inspirert av kobberstikk, og utstrakt bruk av silketrykk i produksjonen står klassiske uttrykksformer sentralt, mens mønstrene varierer fra tradisjonelle, til helt moderne.

Essente - Gardinstoff - Møbelstoff
Essente

Herlige tekstiler i et bredt utvalg, fra lette gardinstoff, til tyngre gardin- og møbelstoffer.

Margo - Gardinstoff - Møbelstoff
Margo

Margo byr på vakre gardinstoff i en ren, Skandinavisk stil.

Littlephant - Barnetapet
Littlephant

Littlephant lager herlige barnetapeter, designet av Svenske Camilla Lundsten. Skandinavisk design hvor fargeskalaen er hentet fra naturen.

Sandberg - Tapet
Sandberg

Sandberg tapet representerer svensk tapetkunst og tradisjon. klassiske, rolige design med en noe rustikk profil.

Elitis Tapet - Vinyltapet
Elitis

Tapet fra Elitis byr alltid på noe nytt og annerledes. Spesialister på overflater, effekter og struktur.

Omexco - Tapet
Omexco

Omexco produserer eksklusive tapeter i spennende materialer som tekstil, mica, bambus og andre materialer fra naturen.

Ralph Lauren - Tapet
Ralph Lauren

Tapet fra Ralph Lauren er enten veldig feminint eller veldig maskulint, men alltid elegant og sofistikert.

Designers Guild - Tapet - Møbelstoff - Gardinstoff - Ullstoff
Designers Guild

Designers Guild tapet, gardinstoff og møbelstoff er ofte forbundet med spreke design og energiske farger, men uttrykket kan også være rolig, harmonisk og delikat.

Cole and son - Tapet
Cole & Son

Veldig populære tapeter fra dette tradisjonsrike tapethuset. De er menneskene bak noen av verdens mest kjente tapetdesign som Woods og Hummingbirds.

Texam - Tapet - Vinyltapet
Texam

Texam tapet tilbyr Italiensk design med fokus på kvalitet både i produksjon og materialvalg. Med eksklusive materialer som blant annet fløyel, sateng og metallelementer produserer Texam tapeter i sofistikerte og moderne design.

Matthew Williamson - Tapet
Matthew Williamson

Matthew Williamson er opprinnelig klesdesigner. Nå tar han med seg sine fargerike og energiske design fra catwalken og inn i vår tapet og tekstilverden.

William Morris - Tapet - Gardinstoff - Møbelstoff
William Morris

William Morris er en legende innen tapet og tekstildesign. Dette er historiske tapeter og tekstiler fra rundt århundreskifte og i arkivene finner man ikoniske design som Strawberry Thief, Golden Lily og Bird & Pomegranate.

Sanderson - Tapet - Gardinstoff - Møbelstoff
Sanderson

Et Engelsk tekstil og tapethus med over 150 års erfaring i faget. Noe som blant annet har gitt dem status som hoffleverandør.

Farrow and Ball - Tapet
Farrow & Ball

Farrow & Ball er verdenskjent for sin fantastiske maling overlegen dybde og matte overflater. Denne malingen brukes også i deres historiske tapeter

Colefax and Fowler - Tapet - Gardinstoff - Møbelstoff
Colefax & Fowler

Colefax and Fowler tapet, gardinstoff og møbelstoff produseres med utgangspunkt i nydelig tradisjonell design og kvalitet. Stilen er utpreget "Britisk Country Style"

Jane Churchill - Tapet - Gardinstoff - Møbelstoff
Jane Churchill

Jane Churchill er synonymt med koselig og småromantisk design. Vakre broderte gardinstoffer, møbelstoffer med florale og litt rustikke motiv, og helt herlige søte barnetapeter er noen av høydepunktene i sortimentet fra Jane Churchill.

Manuel Canovas - Tapet
Manuel Canovas

Manuel Canovas er et verdenskjent tekstil og tapethus fra Paris. Deres kolleksjoner av fantstiske broderte lin og silkestoffer, eller deres dristige tapetkolleksjoner presenterer alltid noe nytt og innovativt til interiørbransjen.

Thibaut - Tapet
Thibaut

Thibaut tapet, et amerikansk kvalitetsmerke som har levert tapet siden 1886. Thibaut skiller seg ut ved at deres fibertapeter har fått påført et tynt vinylbelegg. Dette gjør tapetet ekstra holdbart og det tåler mer rengjøring.

Norsk Arv - Tapet - Historiske tapeter
Norsk Arv

Norsk Arv tapet er helt unikt og en viktig del av Norges tapethistorie. Tapetene er et resultat av et samarbeid mellom Riksantivaren og bygningsvernspesialist Else "Sprossa" Rønnevig.

Majvillan - Tapet - Barnetapeter
Majvillan

Majvillan tapet har blitt veldig populært, og det med god grunn. Barnetapet som er lekne og morsomme, men likevel ikke for barnslig har slått godt an.

Borås - Tapeter
Borås

Borås tapet er Sveriges eldste og mest kjente tapetprodusent. Borås tapet leverer både tidløse klassiske design, men også moderne tapet etter trendbildet.

Andrew Martin - Tapet
Andrew Martin

Andrew Martin er blant annet mannen bak interiørbransjens svar på Oscar-utdelingen. Hans tapeter er annerledes og ofte litt maskuline.

Greenland - Tapet- naturtapeter
Greenland

Greenland lager vakre tapeter i forskjellige naturmaterialer. Her finner du stråtapeter i blant annet sisal og hemp, så vel som tekstiltapeter.

Sketch23 - Tapet
SketchTwenty3

SketchTwenty3 byr på moderne og stilfulle tapeter, ofte i en dus fargepalett.

Svealin - Tapet
Svealin

De ikoniske Kinnasand-tapetene i ren lin har vært i produksjon siden 50-tallet. Vakkert og tidløst.

Rebel Walls - Tapet
Rebel Walls

Stilsikre og eklektiske tapeter fra Svenske Rebel Walls.

Clarke and Clarke - Tapet
Clarke & Clarke

Vakre botaniske tapeter med en eklektisk touch, fra Engelske Clarke & Clarke

Papillon - Tapet
Papillon

Spennende merke med alt fra ensfargede strukturtapeter, til store botaniske mønstre.