Møbelstoff metervare - Norges største utvalg finner du hos tapetgalleriet

 

Norges største utvalg av møbelstoff

Vi drister oss til å påstå at vi har Norges største utvalg av møbelstoff metervare. Hos oss bugner det av stoffer på i alle varianter. Enten du ønsker å friske opp spisesuten eller gi nytt liv til go'stolen i stua, har vi mye å velge blant. Stoffkvaliteter som ull og velur egner seg særlig godt da dette er materialer som tåler veldig mye slitasje og som holder i mange mange år. Ren bomull er et rimligere alternativ som også kan fungere veldig bra. Alternativene er mange, og de ulike typene design, fargekombinasjoner og strukturer vil være med på å gjøre ditt møbel personlig og unikt.

Se vårt utvalg møbelstoff i nettbutikken - for enda bedre utvalg besøk oss i vår fysiske butikk.

 

Møbeltapetsering - trenger du hjelp av en møbeltapetserer?

Det er utrolig å se hvordan et nytt møbelstoff forvandler et gammelt og slitt møbel til noe helt nytt og spennende. Mange har en oppfatning om at det å trekke om møbler er veldig dyrt. Det er ikke alltid tilfellet. Du trenger ikke nødvendigvis en møbeltapetserer for å trekke om spisestuestoler. Det er noe de aller fleste kan gjøre enkelt selv. Alt du trenger er en god og kraftig stiftemaskin. Dessuten går det med lite stoff slik at du får en helt "ny" spisestue for relativt lite penger. Å trekke om store sofaer og ørelappstoler er selvsagt mer kostbart, men du vil sannsynligvis få et mye mer spennende møbel og i bedre kvalitet sammenlignet med det man normalt kjøper i møbelforretningene.

Vi kan hjelpe deg med enkle jobber innen møbeltapetsering, og har ikke vi kompetansen her på huset, så vet vi om en møbeltapetserer som kan dette faget til fingerspissende. Det er bare å spørre oss.