Prosjekt tapetgalleriet

 

Bruk vår kompetanse

Enten du sitter som håndverker, arkitekt eller innkjøper i et prosjekt kan vi hjelpe deg med de tapetspørsmålene du måtte ha. Vi som jobber her i Tapetgalleriet har til sammen over 30 års erfaring fra tapetbransjen og vår kompetanse dekker det meste innenfor dette faget. Vi kan bistå inn i prosjekter på flere ulike måter.

 

Bransjerabatter

Bedriftskunder innen interiør- eller byggebransjen, og som skal selge tapetene videre til sluttkunde, vil få gode rabatter hos oss. Ta kontakt og be om et tilbud.

 

For arkitekter og spesifiserende ledd - Vi hjelper deg å gjøre de beste valgene for din kunde

Vi hjelper deg med å finne det riktige tapetet til prosjektet. Vi har meget god oversikt over de ulike merkene, leverandørene og kolleksjonene som finnes på markedet. Vi kan også gi råd og veiledning i forhold til å finne de mest kostnadseffektive løsningene for prosjektet. Selv ikke en dreven interiørarkitekt kan være spesialist på alt, og det er elementer ved tapetvalget som vi naturlig nok har bedre forutsetningeer for å se. Hvordan skal tapetet henges opp? Er det hensyn å ta i forhold målene på veggene i prosjektet? Hva med materialvalg og miljøaspektet? Finnes det rimeligere alternativer? Slike spørsmål kan være veldig greie å diskutere med oss. Eksempelvis kan et komplisert oppheng gjøre selve tapetseringsjobben dyrere enn nødvendig. Og det kan være mye penger å spare ved å velge tapet som handles direkte fra produsenten sammenlignet med tapet som har en lang reise med mange ledd på veien. Involver oss tidlig i prosjektet så er du trygg på at gode valg blir tatt.

 

For malermestere, håndverkere og innkjøpere – Vi forenkler hverdagen din

Vi har mange kunder som tar kontakt med oss etter at de har fått oversendt spesifiseringen av hvilke tapet som skal brukes til prosjektet. Ofte er det tungvidt for kunden å forholde seg til en rekke ulike merker, leverandører, artikkelnummer etc. Vi har oversikt over alt dette og dermed får kunden kun ett kontaktpunkt når det gjelder tapet.

Vi kan hjelpe med

- Priser og lagerstatus

- Utregninger og forbruksestimater, evt oppmåling

- Råd og veiledning i forhold til lim og oppheng.

- Andre spørsmål

 

For detaljhandelen – Vi skaffer det du selv ikke har i sortimentet ditt

Jobber du i en fargehandel, jernvare eller interiørbutikk og du får forespørsel fra en kunde om et tapet eller stoff du selv ikke har i sortimentet ditt, kontakt oss så kan vi se om vi kan hjelpe deg. Vi har avtaler med over 40 merker, leverandører og produsenter og vi kan skaffe det aller meste. Få oss til å skaffe tapetet for deg og du slipper å si nei til kunden din.