Farrow and Ball - Dorset Cream miljø

Dorset Cream

Fra kr 110.00
Inklusive MVA
Farrow and Ball - Dorset Cream: Tradisjonell og myk fargetone, kombineres aller best med gulbaserte nøytrale toner, fremfor kritthvitt.

Komplimenterende hvittone: New White
Anbefalt grunningstone: Mid Tones
Legg merke til at fargegjengivelse kan variere fra skjerm til skjerm. Vi anbefaler å prøve fargen med en prøveboks før en bestemmer seg.

Vær også klar over at fargenyansen kan fremstå ulik, i forskjellige glansgrader. Dette gjelder spesielt for mørke farger.

Spann fra ulik batch kan ikke brukes om hverandre, har du to spann fra forskjellige batcher anbefaler vi å blande dem før man maler. 

Vi anbefaler ett strøk med grunning i riktig fargetone, og to strøk med ønsket malingsfarge for å få riktig dekningsgrad.

Estate emulsion, 2% glans: Vakker og helmatt finish som passer til tak og vegg i f.eks soverom /stue. NB, merk at denne finishen er mer utsatt for riper og merker. Anbefales ikke til kjøkken eller bad. Skal ikke vaskes over.

Modern Emulsion, 7% glans: Overflaten fremstår fremdeles matt, men er vaskbar og mer slitesterk. Fin til vegger/tak i alle rom. Passer godt på vegger i kjøkken, og med muggbestandige egenskaper egner den seg også til bad, utenom våtsone.

Estate Eggshell, 20% glans: Til innendørs treverk (panel, karmer, listverk, møbler). Slitesterk og vaskbar finish. Kan også brukes på metall innendørs.

Modern Eggshell, 40% glans: Passer til gulv, samt innendørs treverk (panel, karmer, listverk, møbler). Slitesterk og vaskbar finish. (Herdetid ca. 14 dager). Kan også brukes på metall innendørs.

Full gloss, 95% glans: Høyglans. Til innendørs treverk (panel, karmer, listverk, møbler). Slitesterk og vaskbar finish. Kan også brukes på metall innendørs.

For tørketider og herdetider se produktark

Vi anbefaler ett strøk med grunning i riktig fargetone, og to strøk med ønsket malingsfarge for å få riktig dekningsgrad.

Wall & Ceiling Primer: Til vegger/tak innendørs.

Interior Wood Primer: Til treverk og panel innendørs. 

Wood Floor Primer: Til tregulv innendørs.

Metal Primer & Undercoat: Til metall innendørs.

Vi anbefaler ett strøk med grunning i riktig fargetone, og to strøk med ønsket malingsfarge for å få riktig dekningsgrad

  

Estate Emulsion:

2,5L:     Nok til ca. 35 kvm.

5L:        Nok til ca. 70 kvm.

Alle andre glansgrader og grunninger:

750ML: Nok til ca. 9 kvm.

2,5L:     Nok til ca. 30kvm

5L:        Nok til ca. 60 kvm.

For maling er følgende leveringsalternativer tilgjengelige i handlekurven: 

Klikk og hent i butikk. Leveringstid 0-1 virkedager.

Vi sender en SMS så snart en av våre medarbeidere har behandlet ordren, og malingen er klar til henting. Bestillingen er bindende, da malingen blandes på bestilling.

Hjemkjøring. Leveringstid 1-2 virkedager. Kun tilgjengelig for postnummer 0001-1399. 

Vi sender en SMS med leveringstidspunkt så snart en av våre medarbeidere har behandlet ordren. Skulle ikke tidspunktet passe ber vi deg ta kontakt med Tapetgalleriet. Levering skjer på dør mellom 16-20. Sjåføren ringer 30 minutter før de kommer. Bestillingen er bindende, da malingen blandes på bestilling.

1.Velg størrelse og glansgrad

VALGT FARGE

100 ML - Estate Emulsion (2% glans) - Dorset Cream -

2.Bestill

Enhetspris: kr 110.00
Inklusive MVA
Totalpris: kr 110.00
Inklusive MVA
Antall

VALGT FARGE

100 ML - Estate Emulsion (2% glans) - Dorset Cream -

68

Tilleggsinformasjon

Farge
Dorset Cream
Merke
Farrow & Ball
Kolleksjon
Standard fargekart
Type
Vannbasert maling
Miljø
Lav VOC
Luftkvalitet (IAQ-test) A+
Miljøvennlig maling