Wood Primer & Undercoat

Fra kr 490.00
Inklusive MVA

Farrow and Ball - Wood Primer & Undercoat: Kvistlakk og grunning i ett produkt, til bruk på innendørs treverk, inkludert tregulv og MDF. Grunningen kommer i fire forskjellige fargetoner, se din valgte malingsfarge for å finne riktig grunningstone. 

Legg merke til at fargegjengivelse kan variere fra skjerm til skjerm. Vi anbefaler å prøve fargen med en prøveboks før en bestemmer seg.

Vær også klar over at fargenyansen kan noe fremstå ulik, i forskjellige glansgrader. Dette gjelder spesielt for mørke farger.

Spann fra ulik batch kan ikke brukes om hverandre, har du to spann fra forskjellige batcher anbefaler vi å blande dem før man maler. 

Vi er autorisert forhandler av Farrow & Ball sin maling. Hos oss er du trygg på at fargen du får, er den samme som er utviklet av Farrow & Ball sine fargeeksperter i Dorset. Vi ser at det dessverre finnes useriøse aktører i markedet som skilter med å blande Farrow & Ball-maling, men som benytter seg av andre produsenters blandemaskiner, baser og pigmenter. Dette vil ikke resultere i korrekt fargenyanse, og resultatet vil ofte være skuffende.

Vi anbefaler ett strøk med grunning i riktig fargetone, og to strøk med ønsket malingsfarge for å få riktig dekningsgrad.

Estate emulsion, 2% glans: Vakker og helmatt finish som passer til tak og vegg i f.eks soverom /stue. NB, merk at denne finishen er mer utsatt for riper og merker. Anbefales ikke til kjøkken eller bad. Skal ikke vaskes over.

Modern Emulsion, 7% glans: Overflaten fremstår fremdeles matt, men er vaskbar og mer slitesterk. Fin til vegger/tak i alle rom. Passer godt på vegger i kjøkken, og med muggbestandige egenskaper egner den seg også til bad, utenom våtsone.

Estate Eggshell, 20% glans: Til innendørs treverk (panel, karmer, listverk, møbler). Slitesterk og vaskbar finish. Kan også brukes på metall innendørs.

Modern Eggshell, 40% glans: Passer til gulv, samt innendørs treverk (panel, karmer, listverk, møbler). Slitesterk og vaskbar finish. (Herdetid ca. 14 dager). Kan også brukes på metall innendørs.

Full gloss, 95% glans: Høyglans. Til innendørs treverk (panel, karmer, listverk, møbler). Slitesterk og vaskbar finish. Kan også brukes på metall innendørs.

Dead Flat, 2% glans:Merk at Dead Flat har gjennomgått en reformulering våren 2023, og at vi kun tilbyr den nye varianten. Den nye utgaven gir en helmatt finish, som fremdeles er svært slitesterk og vaskbar. Dead Flat kan brukes på de fleste overflater, som vegger, tak, panel, listverk, møbler og metall innendørs. Anbefales fremdeles ikke til bruk på baderom og kjøkken, da den ikke har de samme muggbestandige egenskapene som Modern Emulsion. Flekker og fingermerker kan fort vises på en helmatt finish, men forsvinner ved vask.

For tørketider og herdetider se produktark

Vi anbefaler ett strøk med grunning i riktig fargetone, og to strøk med ønsket malingsfarge for å få riktig dekningsgrad.

Wall & Ceiling Primer: Til vegger/tak innendørs.

Wood Primer & Undercoat: Kvistlakk og grunning i ett. Passer til alt treverk innendørs, inkludert tregulv.

Metal Primer & Undercoat: Til metall innendørs.

Vi anbefaler ett strøk med grunning i riktig fargetone, og to strøk med ønsket malingsfarge for å få riktig dekningsgrad

  

Estate Emulsion:

2,5L:     Nok til ca. 35 kvm.

5L:        Nok til ca. 70 kvm.

Alle andre glansgrader og grunninger:

750ML: Nok til ca. 9 kvm.

2,5L:     Nok til ca. 30kvm

5L:        Nok til ca. 60 kvm.

For maling er følgende leveringsalternativer tilgjengelige i handlekurven: 

Klikk og hent i butikk. Leveringstid 0-1 virkedager.

Vi sender en SMS så snart en av våre medarbeidere har behandlet ordren, og malingen er klar til henting. Bestillingen er bindende, da malingen blandes på bestilling.

Pakke til hentested. Leveringstid 1-3 virkedager.

Malingen blandes opp så snart som mulig, og sendes med Bring til ditt postkontor / post-i-butikk. Leveringstiden vil normalt være rundt 1-3 virkedager avhengig av hvor i landet malingen skal sendes. Bestillingen er bindende, da malingen blandes på bestilling.

Bedriftspakke. Leveringstid 1-3 virkedager.

Malingen blandes opp så snart som mulig, og leveres av Bring på din bedriftsadresse, innenfor normal kontortid. Leveringstiden vil normalt være på rundt 1-3 virkedager avhengig av hvor i landet malingen skal sendes. Bestillingen er bindende, da malingen blandes på bestilling.

Hjemkjøring. Leveringstid 1-2 virkedager. Kun tilgjengelig for postnummer 0001-1399. 

Vi sender en SMS med leveringstidspunkt så snart en av våre medarbeidere har behandlet ordren. Skulle ikke tidspunktet passe ber vi deg ta kontakt med Tapetgalleriet. Levering skjer på dør mellom 16-20. Sjåføren ringer 30 minutter før de kommer. Bestillingen er bindende, da malingen blandes på bestilling.

1.Velg størrelse og glansgrad

VALGT FARGE

750 ML - White & Light Tones -

2.Bestill

Enhetspris: kr 490.00
Inklusive MVA
Totalpris: kr 490.00
Inklusive MVA
Antall

VALGT FARGE

750 ML - White & Light Tones -

Tilleggsinformasjon

Merke
Farrow & Ball
Kolleksjon
Grunning
Type
Vannbasert Grunning
Miljø
Lav VOC
Luftkvalitet (IAQ-test) A+
Miljøvennlig Grunning