Jeg har funnet en tapet som ikke ligger på deres sider, kan dere bestille den?
Ja, dersom du har funnet en tapet som er fra en av våre leverandører, kan vi bestille den. Er du i tvil, så ta kontakt med oss. Det samme gjelder for pris og leveringsinformasjon: info@tapetgalleriet.no, tlf 23 62 40 06.
Hva er hensikten med å registrere meg på siden deres?
På våre sider ligger det et enormt antall tapeter. Når du som kunde sitter og blar gjennom alle tapetene kan det være vanskelig å huske tilbake til de tapetene du likte. Derfor har vi innlemmet en huskefunskjon på produktsidene til hver enkelt tapet. Ved å klikke på "Legg i huskeliste" legger denne tapeten seg i huskelisten på din side slik at du enkelt kan finne tilbake til den. Her kan du også organisere dine favoritter i foldere slik at du har oversiktlig og ryddig system på det.

Når du registrerer deg velger du selv om du vil motta informasjon fra oss eller ikke på e-mail. Vi sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev til våre kunder. Vi er dog svært nøye med ikke å misbruke denne funksjonen, vi sender kun nyhetsbrev når vi virkelig har noe på hjertet. Du kan blokkere deg fra å motta våre mailutsendelser under registreringsprosessen.
Hvis jeg har bestilt for mange ruller, kan jeg levere tilbake de rullene jeg har til overs?
Nei, desverre kan du ikke det, angreretten for netthandel gjelder kun hele bestillinger. Du må altså levere tilbake alt eller ingenting.
Jeg får ikke til å betale for min bestilling med Visa eller Master Card, hvorfor ikke?
Vi benytter Nets med 3D secure som leverandør for vår betalingsløsningen. Man må ha Java installert for at dette skal fungere, dette er som regel den vanligste feilen når maskinen står og "spinner" uten å komme seg videre. Andre grunner er som regel bankrelaterte (som dekning, gyldighet o.l.) og dessverre ikke noe vi kontrollerer.