Personvernserklæring

1.  Innledning

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

2  Hvilke personopplysninger har vi om deg

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du oppretter en brukerkonto eller gjennomfører en bestilling, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Kjøpsinformasjon: Informasjon om hva du har kjøpt, og betalingsmetode. Om du har brukerkonto hos oss vil du få oversikt over dine tidligere kjøp i din brukerkonto.

Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med oss, som eposter sendt mellom oss, eller chat-historikk.

Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside og app, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.

Profileringsopplysninger: Informasjon og antakelser vi lager automatisk basert på de andre opplysningene (nevnt ovenfor) vi har om deg, som dine preferanser og interesser og hvilke demografiske grupper du tilhører, med mindre du har motsatt deg dette.

3  Hva bruker vi personopplysningene til

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

Tilby nettside og app: Vi bruker opplysninger for å tilpasse vår nettside og app til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside og app til hva vi tror du er interessert i.

Gjennomføre bestillinger: Vi bruker opplysninger for å oppfylle dine bestillinger, sende deg varer, motta betaling og lagre kjøpshistorikk.

Opprette brukerkonto: Vi bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, og for at du kan se din kjøpshistorikk.

Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

Statistikk: Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Så langt det er mulig gjør vi dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

Markedsføring: Vi bruker din kontaktinformasjon (e-postadresse) for å sende ut nyhetsbrev, dersom du selv har valgt å motta dette. Anonymiserte opplysninger kan også brukes i markedsføring dersom du har samtykket til dette.

Det rettslige grunnlaget for formål 1, 4 og 5 er vår berettigede interesse i å kunne tilby, videreutvikle og markedsføre våre tjenester.

Det rettslige grunnlaget for formål 2, 3 og 4 er for å oppfylle vår kontrakt med deg.

Det rettslige grunnlaget for formål 5 kan også være ditt samtykke, dersom du har gitt oss dette.

 

4  Hvem deler vi personopplysninger med

IT-leverandører som håndterer våre kundesystemer.

Leverandører: I noen tilfeller kan det være nødvendig for oss å dele kontaktopplysninger (som eksempelvis navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse) med våre leverandører av tapet, tekstil og maling. Dette skjer i tilfeller hvor du har bestilt varer som sendes direkte fra leverandøren, og hjem til deg. Det vil si:

-        Dersom du bestiller vareprøver.

-        Dersom du bestiller maling, tapet, tekstiler, solskjerming eller andre produkter vi forhandler med levering direkte til deg.

Fraktselskaper: Vi deler nødvendig kontaktinformasjon med fraktselskapet som leverer varen, dersom du har valgt å få varer tilsendt fremfor å hente dem selv i butikken.

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.

Vi deler anonymiserte opplysninger med samarbeidspartnere for blant annet markedsanalyser og tjenesteutvikling.

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-post og kjøpshistorikk i opptil 3 år. Dette hjelper oss med å med å yte kundeservice relatert til tidligere kjøp, hvor du kanskje ikke husker artikkelnummer på varen. Denne informasjonen kan slettes tidligere ved forespørsel.

Dersom du har laget en brukerkonto hos oss, sletter vi opplysningene når du sier opp brukerkontoen.

Kommunikasjon: Vi lagrer kommunikasjon med våre kunder i tre år, med mindre vi trenger å lagre det lenger, f.eks. i forbindelse med klager eller krav.

 

6. Dine rettigheter

Du kan ha rett til å be oss å:

Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.

Oppdatere dine personopplysninger.

Slette opplysninger som vi ikke lenger har grunnlag til å oppbevare.

Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser, inkludert profilering.

Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet.

Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss.

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

 

7. Cookies

Vi bruker cookies på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt. Vennligst les vår cookiepolicy for mer informasjon.

 

8. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

 

9. Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:

Tapetgalleriet Sandvika AS

Telefonnummer: 23624006

E-postadresse: info@tapetgalleriet.no

Adresse: Løxaveien 5, 1351 Rud

Cookie policy

En cookie, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å sikre funksjonalitet på nettsiden, huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring.

Zendesk Chat 

På våre nettsider tilbyr vi en chatløsning fra Zendesk. Zendesk benytter informasjonskapsler for å identifisere en økt og din bruker-id. Lagres i ett år.

Clicky:

Vi bruker Clicky for å opprette et tilfeldig generert tall, som brukes som en anonym bruker-ID. Dette lar gir oss oversikt over nye brukere, og antall unike brukere på nettsiden vår. Lagres i opptil 18 måneder.

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. Lagres i 2 år.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes på bakgrunn av besøksmønster. Lagres i 3 måneder.