Vi jobber konstant for å tilby våre kunder den beste prisen i markedet.

- Vi er Norges største spesialbutikk for tapet og tekstil.

- Bedre innkjøpsbetingelser og bedre pris ut til våre kunder.

- Rimelig frakt fra utlandet når varene hentes i vår butikk i Oslo. Normalt belastes kunden mye mer for denne kostnaden.

- Prisgaranti på all tapet og tekstil. Sammenligne oss gjerne med våre konkurrenter.

Vurderer du å handle tapet og tekstil "billigere" i utlandet? Vær obs på dette.

Mange spør oss om det fungerer bra å handle "billigere" fra utenlandske nettbutikker. Vi skal ikke påstå at man ikke kan spare noen kroner på det, men mange ganger vil vinninga gå opp i spinninga. Vi har testet mange av de mest profilerte utenlandske nettbutikkene og under har vi listet opp en del ting du bør være klar over når det gjelder å handle fra utlandet. Du må nesten selv finne ut i hvert enkelt tilfellet om det lønner seg for deg eller ikke.

  • På grunn av markedsmessige rettigheter har ikke nettbutikkene i utlandet lov å selge til deg som kunde fra Norge. De seriøse butikkene vil derfor stoppe bestillingen din og sende deg en e-post om dette. Det som er dumt er at du ikke får vite om dette før etter at du har bestilt og betalt. Da starter jobben med å få refundert pengene.

Noen butikker bryr seg ikke om dette og er derfor villige til å selge til deg. Da skal du være obs på følgende:

  • Vær sikker på at du stoler på nettbutikken du handler ifra. Du kan, i etterkant av din bestilling, bli spurt om å sende dem både personnummer og kredittkortinformasjon over nett eller telefon.
  • Prisene i nettbutikkene er enten oppgitt med lokal mva eller uten mva. Det er veldig vanskelig for deg som kunde å vite hva som gjelder.
  • Hvis prisen er med lokal mva vil du likevel måtte betale norsk mva (25%) når varene kommer til Norge. Du betaler altså dobbel mva. Du kan ikke søke norske tollmyndigheter om refusjon av utenlandsk moms, du må henvende deg til tollmyndighetene i det landet du handlet ifra.
  • Hvis prisen er oppgitt uten mva, må du fortsatt betale norsk mva når varen kommer til Norge. Dette er enklest, men det får også varen til å fremstå mye billigere i nettbutikken en den i realiteten er.
  • Du må også betale moms på fraktkostnader og evt forsikringer. Ikke bare på selve varene.
  • I tillegg til momsen kommer det alltid et fortollingsgebyr. Varene fortolles som oftest av transportselskapet, og du må ta kostnaden. Posten tar kr 149/299,- ink mva for dette. (april 2020).
  • Du har ikke samme sikkerhet når du handler fra utlandet. I Norge har man 14 dagers ubetinget returrett ved netthandel. Denne garantien har man ikke i utlandet.
  • De fleste utenlandske butikker tar betalt i utenlandsk valuta. Vær obs på at endringer i valutakursen som oppstår i tiden mellom du har bestilt varen og frem til den kommer til Norge, også kan endre hvordan det fortolles inn i landet, og kostnadene forbundet med dette.

Spør oss gjerne mer om våre erfaringer rundt dette.