tepper på mål


Tepper på mål

Alle våre tepper på mål tilpasses etter kundens behov og ønsker, for et perfekt resultat. Ofte vil det være lurt å gjøre teppet litt større enn hva du først tror. Det er en klassisk interiørbommert å velge gulvteppe i for liten størrelse til rommet, noe som kan gjøre at rommet rett og slett oppleves mindre. Det vil alltid være lokale hensyn å ta, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale løsningen for ditt rom. Likevel er det noen tommelfingerregler å gå utifra. Vi anbefaler f.eksat man lar det være en avstand på mellom 30-50cm fra teppet, og inn mot vegg. Under følger noen tips til hvordan man bør tenke angående størrelse på teppe, til ulike plassinger.Stueteppestueteppe

Stort teppe

Hvis mulig, anbefaler vi at man har et stueteppe som er stort nok til at alle fire sofa- og stolben står på teppet.

stueteppe

Medium teppe

Et godt kompromiss er å sørge for at sofa og alle stoler har minst to av benene stående på teppet.

stueteppe

Lite teppe

Det vil være mulig å ha et teppe hvor kun sofabordet står på teppet. Dette er ikke ideelt, men en mulig løsning i f.eks små rom, hvor ovenevnte løsninger ikke vil fungere.

Teppe til spisestueteppe til spisestue

Rektangulær spisestue

Ved spisestuen bør man passe på at alle stolben er godt innenfor teppet, også når stolene er i bruk.

tepper på mål

Rund spisestue

Til en rund spisestue må man gjerne bruke runde tepper om man ønske det. Firkantede tepper er også en god løsning, det viktigste er at alle stoler har plass på teppet.

Teppe til soveromtepper på mål

Stort teppe

Om man ønsker et stort teppe, kan man la teppet dekke hele sengen, inkludert nattbord. Pass på å ha plass til en liten ramme rundt, slik at alle ben står godt innenfor teppets kant.

tepper på mål

Medium teppe

En annen god løsning er å la teppet dekke sengens nederste to tredjedeler. Vi anbefaler at man lar teppet dekke nattbordenes bredde og vel så det, selv om nattbordene i denne løsningen ikke står på teppet.