Plissegardiner er det mest fleksible solskjermingsproduktet som passer til de aller fleste vinduer, både loddrette-, skrå- og takvinduer. Det finnes en rekke modeller med forskjellige egenskaper. Tekstilutvalget til plissegariner er er stort, fra lette transparente tekstiler til helt mørkleggende tekstiler, levert med enkle plissefolder eller eller med doble folder, såkalt Duette. Plissegardiner bygger svært lite når de er trukket helt opp, og gir et mykt og behagelig uttrykk når de henger ned i vinduet.. Plissegardiner passer aller best til små og mellomstore vinduer.

Plissegardin LiterisePlissegardiner Solskjerming

Literise er en plissegardin som ikke betjenes med snorer, men kun ved å heve eller senke underlisten. Et fjærsystem i overkassen holder gardien på plass der hvor man slipper underlisten. Dette systemet kalles ofte "trådløs plissé". Literise er et barnesikkert solskjermingsalternativ.

Plissegardin Duette

Plissegardiner kan også leveres med duette tekstiler. Duette er doble plisserte folder hvor hullet til opprekksnoren er skjult og der er ingen synlige huller i tekstilen. Spesielt godt egnet for solskjerming på soverom. For den beste mørkleggingseffekten kan man velge en modell med Lightblock sideskinner.

Plissegardin Smartcord

Plissegardiner med Smarcord betjenes enkelt med en pumpesnor. Det er ingen kjeder eller løse snorer, noe som gjør produktet barnesikkert.