Rullegardiner brukes tradisjonelt i Norge mest som solskjerming på soverom for mørklegging, men det kan fint brukes til andre rom som stuer og spisestuer. Rullegardiner gir et stramt, moderne uttrykk med rette linjer. Alle våre rullegardiner leveres med aluminium underlist uten tillegg i prisen. Rullegardin for mørklegging leveres med kassett og sideskinner for optimalt resultat. Ønsker man derimot å slippe inn lyset samtidig som man demper innsyn finnes det løsninger for det også, såkalte "screens". Dette er en rullegardin med et tekstil med mange små huller som filtrerer sollyset. Man kan fortsatt se ut, men tekstilet demper innsyn og varemeinngang. I tillegg stoppes mye av UV-strålene.

Rullegardin Solskjerming

Rullegardiner Zebra

Zebra rullegardin er en rullegardin med to lag tekstiler med tverrgående striper. Stripene har åpne og lukkede felt. Det geniale med dette systemet er at man kan åpne og lukke feltene ved kun å justere gardinen noe i høyden. Med en tradisjonell rullegardin må man trekke gardinen helt opp eller helt ned, Med Zebra rullegardin kan du enkelt justere innsyn omtrent som med en persienne.

Rullegardiner Literise

Rullegardiner kan leveres med Literise funksjonalitet som gjør at gardinen betjenes enkelt ved å skyde underlisten opp og ned. Dette er også en barnesikker løsning.

Rullegardiner med motor

Solskjerming med motor blir stadig mer populært i private hjem. Rullegardin med batterimoter er en fin og praktisk løsning da man ikke har behov for strøm eller elektriker.