gardinoppheng rynkebånd

Rynkebånd

Rynkebånd er en svært populær løsning for gardinoppheng, og gir deg frihet til å bestemme hvor mye eller lite folder du ønsker i gardinen. Med rynkebånd vil det være mulig å flytte krokene etter behov, slik at gardinen kan dekke skinnen om ønskelig. En enkel, og uformell type søm som passer hos de aller fleste.

gardinsøm enkle hipp

Enkel hipp

Enkle hipp gir faste folder som er sydd inn i stoffet. En stilren og elegant løsning for gardinoppheng, som passer spesielt godt i moderne settinger. Leveres med justerbare kroker som lar deg heise opp gardinen, slik at den dekker skinnen.

gardinsøm doble hipp

Dobbel hipp

Doble hipp gir et svært elegant, og tidløst uttrykk. Hakket mer forseggjort sammenlignet med enkle hipp, men fremdeles en stilren type søm vil passe inn i de fleste hjem. Justerbare kroker gir anledning til å heise gardinen, slik at den dekker skinnen.

gardinsøm trippel hipp

Trippel hipp

En mer tradisjonell og fyldig type søm, som passer godt til gardiner med noe mer tyngde. Kan med fordel brukes i mer formelle settinger, og passer godt til gardinstoff med større mønstre. Justerbare kroker gir anledning til å heise gardinen, slik at den dekker skinnen.

gardinsøm håndsydde hipp

Håndsydde hipp

Håndsydde hipper gir et uanstrengt elegant uttrykk med rene linjer, som passer til enhver type interiør, både i tradisjonelle og moderne settinger. Festes med metallkroker som kan flyttes opp eller ned, slik at man har mulighet til å dekke skinnen.

gardinsøm wave

Wave

En moderne og svært stilren løsning som gir store, S-formede bølger i gardinen. Passer godt om man vil ha "hotellgardiner", da gjerne med en kombinasjon av tunge, og florlette gardiner i samme vindu. Gardiner med wavebånd vil bølge seg foran, og bak skinnen. Det betyr at de må henge under skinnen, og ikke kan heises opp for å dekke den.
Andre gardinoppheng?

Sømtypene over er dem vi bruker aller mest, men det finnes svært mange forskjellige løsninger for søm. Om du ønsker deg en annen type søm enn vist over er det bare til å ta kontakt med oss. Vår dyktige systue kan ordne det aller meste innen gardinsøm.